Velkommen til Kongsberg Våpenfabrikks Musikkorps


Kongsberg Våpenfabrikks Musikkorps (KV-musikken) ble stiftet i 1930, og har siden den gang satt sitt musikalske og visuelle preg på bybildet.
Vi er til enhver tid ca 50 - 55 aktive medlemmer som alle bidrar til å opprettholde vår posisjon som et marsj- og underholdningsorkester av høy kvalitet.
Markenskonserten i slutten av februar/begynnelsen av mars er årets musikalske høydepunkt. Her gir vi det beste vi har å by på av musikalsk kvalitet, show, scenografi, interne solister og vi samarbeider både med kjente solister og lokale aktører. Vi bruker profesjonell lyd og lys for å kunne gi et best mulig resultat til publikum. I tillegg har vi ofte en barne- eller kirkekonsert på høsten, vi deltar på 1. og 17. mai, utekonserter på våren/sommeren, diverse betalte og ubetalte spilleoppdrag. Vårsesongen avsluttes som regel med en tur ut av Kongsberg.

Vi håper du finner mye nyttig informasjon på våre hjemmesider, og skulle du ha spørsmål utover det, kan du ta kontakt gjennom linken "Kontakt KVMK".

God fornøyelse!

Lyst til å bli en av oss? Se her.
Party på alvor 11.mars 2017

Party på alvor 11.mars 2017

KV-musikken har invitert K-Orchestra - Kongsberg Maritime sitt Rockeband til å spille sammen med oss. De vil også få sin egen avdelingen. KV-musikken sitt alltid sprudlende Die Originalen Underberg Musikanten vil også bidra med en avdeling.
Les merPublisert 12. feb, 2017
KV-musikken møter Frode Alnæs 20.november 2016

KV-musikken møter Frode Alnæs 20.november 2016

Frode Alnæs er en av Norges mest kjente musiker og låtskriver, og det er en stor glede for KV-musikken at vi nå skal gjøre en konsert med han som gjestesolist.
Les merPublisert 29. sep, 2016